Locatie

Studio Meng
Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag

Datum

16 sep 2022
Verlopen!

Tijd

De deur is om 9:10 open
09:30 - 12:00

Kosten

€7,50

Introductieles 2022 GevoelsBewust Bewegen

Altijd en overal ontspannen?
Terug naar de oorsprong, bewegen vanuit je botten


Ervaar hoe effectief de simpele oefeningen van het GevoelsBewust Bewegen je helpen spanning los te laten zodat je botten en gewrichten vrijheid van beweging hebben.

Train  vrijdagochtend 16 september met ons mee. Meld je gauw aan. Welkom. Twee en een half uur voor een eenmalig introductietarief van €7,50.

Sluit je aan bij de training van docenten Debora Goedewaagen, Victorine Binkhorst en Robert van den Bosch, alledrie opgeleid door grondlegster Denise Bloemen.

Als je na deze introductieles gegrepen bent door het GevoelsBewust Bewegen onder begeleiding, vind je de Pop Up's dit najaar vast leuk. Je bepaalt zelf hoeveel vrijdagochtenden je mee komt trainen en ervaren. Een heerlijk contactmoment met jezelf!

Docententeam Den Haag

Ik schrijf me in


  Naam training*

  * Graag compleet invullen

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief
  Ik heb kennis genomen van de Algemene voorwaarden

  We reageren persoonlijk op iedere aanvraag en inschrijving. Helaas verdwijnen onze berichten regelmatig in de spambox. Hou dat dus in de gaten wanneer je na twee dagen nog geen persoonlijke reactie ontvangen hebt.

  Wat heb ik eraan?


  Wanneer je vaker met ons traint ontvang je feedback op het toepassen van GevoelsBewust Bewegen in je dagelijks leven. GevoelsBewust Bewegen is namelijk veel meer dan een 'brake' in de week. De essentie is dat je de toepassingen doorleeft. De gezamenlijke trainingen zijn de 'warming up' voor dat wat minder soepel verloopt in je dagelijks bestaan.

  Wat zeggen cursisten:

  • "Meer bewegen vanuit mijn skelet verdiept mijn Chi Qong"
  • "Deze keer verloor ik mezelf niet tijdens dat spannende gesprek met mijn baas. Ik bleef rustig en hield overzicht! Heel fijn!"
  • "Opeens luisterde mijn hond naar me toen ik in mijn nulpunt was"
  • "Ik had niet gedacht dat ik weer zo ver zou kunnen lopen"
  • "Ik heb veel meer energie aan het einde van de dag"