Locatie

Studio Meng
Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag

Datum

19 - 20 sep 2020
Verlopen!

Tijd

10:30 - 17:00

Kosten

347,50 - 297,50 euro Early bird, aanmelden voor 14 april 2020

Verdiepingsweekend GevoelsBewust Bewegen
met Denise Bloemen
19-20 september 2020, Den Haag
297,50 euro

GevoelsBewust Bewegen met Denise Bloemen

Denise Bloemen (1935) geeft nog steeds trainingen. Hoe bijzonder is het om GevoelsBewust Bewegen te kunnen ervaren aan de bron!
In deze tijd van Corona is de behoefte aan deze training groter dan ooit. Voel jij dat ook zo? Misschien was jij wel één van de webinars die Denise in mei en juni gaf.

Voorwaarde voor het doorgaan van deze training is dat het weer mogelijk is om fysiek uit te wisselen met een maatje. We rekenen erop dat dat weer lukt in het weekend van 19 en 20 september. Mocht dat anders zijn en annuleren wij de training, dan ontvang je je investering in zijn geheel retour.
De locatie is wederom de centraal gelegen zaal van studio Meng. We kiezen bewust voor een wat kleinere groep dan anders. Dus wacht niet te lang als je deze kans niet wil missen. Dit weekend is een verdieping wanneer je een van de vierdaagsen hebt gevolgd. Nog meer persoonlijke aandacht van Denise voor datgene waar jij tegenaan loopt met je lijf, in je energieverdeling.

“Ik voel me fitter, mobieler en sterker en vind het heerlijk om ook anderen in hun Eigen kracht brengen.”

Je kan dit weekend volgen wanneer je al eerder een vierdaagse gevolgd hebt.

Kosten
– 297,50 euro

Inschrijving trainingen

  Naam training*

  * Graag compleet invullen

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief
  Ik heb kennis genomen van de Algemene voorwaarden

  We reageren persoonlijk op iedere aanvraag en inschrijving. Helaas verdwijnen onze berichten regelmatig in de spambox. Hou dat dus in de gaten wanneer je na twee dagen nog geen persoonlijke reactie ontvangen hebt.

  Urenschema

  New Day

  10:30 - 17:00