Lessen en docenten

Het kan zijn dat je na het lezen van het boek wilt oefenen onder begeleiding.
Of je hebt tijdens een Vierdaagse training bij Denise Bloemen ervaren hoeveel GevoelsBewust Bewegen je kan brengen en het smaakt naar meer.
Of je staat gewoon te popelen om zelf te ervaren hoe je op een ontspannen en heel fysieke manier kan aarden.
Wat jouw motivatie ook is, deze leerkrachten begeleiden je graag tijdens je ontdekkingstocht in je eigen lijf.

Denise Bloemen trainde ze hoogstpersoonlijk om samen met haar zoveel mogelijk leergierige mensen in aanraking te brengen met het GevoelsBewust Bewegen.
Dit gaat niet op de snelle manier waarop we met het verstand leren, maar in het rustige tempo waarin het lichaam zich nieuwe dingen eigen maakt. Je moet hierbij denken aan iemand die piano speelt voor eigen plezier, of iemand die veel langer oefent omdat hij of zij graag ook pianoles wil geven. Wanneer jij je wil laten begeleiden door een van deze leerkrachten zal dit voor jou ook de manier zijn.

Denise Bloemen


Denise heeft vanuit fysieke noodzaak het GevoelsBewust bewegen in haar eigen lijf ontdekt en ontwikkeld. Specialisme: Het lichaam, de bewegingen ervan en de motoriek bewust maken: Lichamelijk aarden. Denise geeft haar vierdaagse trainingen in Eindhoven en Den Haag en op aanvraag ook elders in het land.
Ze laat zich graag door de haar opgeleide docenten ondersteunen in het naar buiten brengen van Gevoelsbewustzijn.

Vervolgtraining

Op dit moment zijn de vervolgtrainingen volgeboekt. Ben jij geïnteresseerd inverdiepingstrainingen na het volgen van een Vierdaagse, stuur ons een bericht en we houden je graag op de hoogte van de planning.

Contact
E contact@gevoelsbewustbewegen.nl
M 06 20302866

Debora Goedewaagen

De ‘Gouden lessen in je lijf’ die Debora op de maandagavond aanbiedt in den Haag zijn subtiel dynamisch. Geen uitdagende houdingen of flow. Wel oefeningen in je eentje of met een maatje. Door voelen in je lichaam de beweging van binnenuit laten gebeuren. Voelen waar je onverwacht ruimte krijgt, merken wat er dan gaat stromen. "Ik ga je hierin begeleiden maar niet vertellen wat jij moet voelen. Het is jouw ontdekkingstocht."

In Lessen in je lijf wordt gewerkt met thema's als: op je hele voet staan, landen en de aarde-energie pakken, het balans zoekende skelet voelen, bewegen vanuit je botten en geopende gewrichten, verschil ervaren tussen spierkracht en jouw echte kracht etc.

Debora combineert haar kennis als lichaamstherapeut en haar persoonlijke inspiratie en ervaring graag in deze, op GevoelsBewust Bewegen gefundeerde, lessen.

In haar Scheveningse behandelpraktijk Goudenwagen massage begeleidt Debora haar cliënten met voetreflex, shiatsu, Chi Nei tsang en Adem Vrij Sessies vanuit het potentieel van het zelfhelend vermogen wat ieder lichaam in zich heeft.

NIEUW: GevoelsBewust Bewegen behandelingen om je voelbewustzijn helemaal aan te zetten.

Gouden lessen in je lijf

Lessen van 1,5 uur op de maandagavonden
Locatie: Hagukumi Dojo - Mient 277, Den Haag

Lees meer en meld je aan

Contact
E contact@goudenwagen.nl
M 06 20302866

Victorine Binkhorst

Botten Do-in

Lessen van 75 minuten, 1 maal per maand op de woensdagavond
Locatie: Prins Hendrikplein, Den Haag

Contact
E Victorine.binkhorst@gmail.com
M 06 44024789

 

Inge Maassen

Inge Maassen - Den Haag, geeft al langer het gevoelsbewust bewegen in haar Tao Yin lessen, waaraan mensen (wekelijks of privé) deel kunnen nemen die bij Denise Bloemen de 4-daagse training gedaan hebben. Donderdags van 10.00-11.15.

Voor meer beginnenden werken haar woensdag-middaglessen goed. Naar binnen, naar achteren en naar beneden toe leren ontspannen, is het motto.

Op dinsdagen om 17.00 uur werkt ze met diegenen die graag via het skelet hun ingang hebben, aan bewustzijn, doorstroming en bekrachtiging van de botten.

Inge geeft sinds 1992 les in taoistiche technieken voor meditatie en beweging (Healing Tao) en werd hierbij Senior Instructor - leidde mensen ook op tot leerkracht. Momenteel heeft zij zich grotendeels gewijd aan het GevoelsBewust Bewegen.

GevoelsBewust Bewegen

Lessen van 75 minuten op de dinsdag namiddag, woensdag namiddag en op de donderdagochtend.
Locatie: De Zevende Hemel - Laan van Meerdervoort 190, Den Haag

Lees meer en meld je aan

Contact
imaassen@hetnet.nl
T 070 3515194
M 06 23474764

Robert van den Bosch

In de lessen Beweeg van Binnenuit, gaan we dieper in op het ontspannen van het lichaam en hoe te bewegen vanuit de ontspanning. We gaan onze spieren weer laten voelen hoe het is om ontspannen te zijn. Een diepe ontspanning is ongelooflijk lastig, maar is te leren door oefening.
In de lessen combineren we fysieke en voelende, soms meditatieve, oefeningen waardoor we weer bewust worden van ons eigen lichaam.

De Healing Tao Basis lessen op de maandagnamiddag en dinsdagochtend bij Vleugels Den Haag zijn tevens doordrongen van het bewust worden van je eigen lichaam en hoe dit wordt ervaren en aanvoelt. Zo komen we meer in aanraking met onszelf.
Heel fysiek ervaren we dat ons lichaam ons vertelt hoe van binnenuit vrij en ontspannen te bewegen.

Robert geeft al jarenlang les in Aikido en Healing Tao. Gecombineerd met de kennis vanuit de lessen GevoelsBewust Bewegen van Denise Bloemen en zijn fascinatie voor de werking van de motoriek en de menselijke ontwikkeling, worden de lessen opgezet.

Beweeg van binnenuit

Tweewekelijkse lessen van 2,5 uur, op de zaterdag
Locatie: Lynckerstraat 27, Den Haag

Lees meer en meld je aan

Contact
Robert@kienik.nl
M 06 28783823

 

Agenda

mei 2019
oktober 2019
mei 2020
Geen evenementen gevonden!