Lessen

Welke vorm je ook kiest, je volgt je eigen ontdekkingstocht in het ervaren wat GevoelsBewust Bewegen voor jouw lichaam en leven kan betekenen.

Het kan zijn dat je na het lezen van het boek wilt oefenen onder begeleiding.
Of je hebt tijdens een Vierdaagse training bij Denise Bloemen ervaren hoeveel GevoelsBewust Bewegen je kan brengen en het smaakt naar meer.
Of je staat gewoon te popelen om zelf te ervaren hoe je op een ontspannen en heel fysieke manier kan aarden.
Wat jouw motivatie ook is, deze leerkrachten begeleiden je graag tijdens je ontdekkingstocht in je eigen lijf.

Denise Bloemen trainde hoogstpersoonlijk een aantal enthousiastelingen om samen met haar zoveel mogelijk leergierige mensen in aanraking te brengen met het GevoelsBewust Bewegen.
Dit gaat niet op de snelle manier waarop we met het verstand leren, maar in het rustige tempo waarin het lichaam zich nieuwe dingen eigen maakt. Je moet hierbij denken aan iemand die piano speelt voor eigen plezier, of iemand die veel langer oefent omdat hij of zij graag ook pianoles wil geven. Wanneer jij je wil laten begeleiden door een van deze docenten zal dit voor jou ook de manier zijn.

In de op GevoelsBewust Bewegen gefundeerde lessen geeft iedere docent een persoonlijke toets. Net zoals jij die ook gaat ervaren in jouw ontdekkingstocht. Daar is alle ruimte voor.

Vierdaagsen met Denise Bloemen

Verdiepingstraining met Denise Bloemen

Train met ons mee