Vierdaagse training met Denise Bloemen

Denise Bloemen en haar ondersteunend team nodigen je uit om vier dagen lang je te verbazen over je fysieke mogelijkheden en je oorspronkelijke kracht. Je wordt je bewust, simpelweg door het leren voelen van binnenuit, waar blokkades zitten en welke oefeningen bij jou passen. De vier dagen, van half 11 tot 5 uur, vormen tezamen de bouwstenen van het ontwikkelen van je eigen GevoelsBewust Bewegen.

 • Dag 1: fysiek leren voelen vanuit bewustzijn en ontspanning
 • Dag 2: In het nulpunt zijn
 • Dag 3: Je botten voelen
 • Dag 4: Motoriek en blokkades doorgronden

Heel bewust, vanuit de Innerlijke structuur van je botten, zitten, staan en bewegen. De gewrichten van ruggengraat, armen en benen, ga je openen, waardoor de chi krachtiger door de meridianen stroomt. Je leert spieren ontspannen, bewegingen plaatsen, een laag krachtcentrum handhaven en jezelf vanuit je botstructuur ervaren. Je traint het natuurlijk”bewegen, het bewegen dat bij je kindertijd hoort. Je gaat jezelf centeren vanuit het Nulpunt waardoor je in alle omstandigheden in balans bent vanuit je eigenheid.

Denise is er vóór dat je thuis in en met het dagelijks leven oefent, en niet zozeer oefenmomenten creëert in je leven. De hele training is hier op gericht.

Doordat je botbewustzijn toeneemt en je je spieren op een dieper niveau leert ontspannen ga je meer voelen in je lichaam en krijg je daardoor meer contact met jezelf. Dit kan soms oude gevoelens opnieuw in het bewustzijn brengen. Het is dan ook goed om de cursusavonden vrij te zijn, om zo mogelijk een en ander met rust of een lekker lange wandeling, te kunnen verteren.

Denise Bloemen (1935): "Ik voel me fitter, mobieler en sterker en vind het heerlijk om ook anderen in hun Eigen kracht brengen."

Inschrijven training

  Naam training*
  * Graag compleet invullen

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief
  Ik heb kennis genomen van de Algemene voorwaarden  We reageren persoonlijk op iedere aanvraag en inschrijving. Helaas verdwijnen onze berichten regelmatig in de spambox. Hou dat dus in de gaten wanneer je na twee dagen nog geen persoonlijke reactie ontvangen hebt.

  Geen evenementen gevonden!