Vierdaagse training met Denise Bloemen

De laatste vierdaagse o.l.v. Denise Bloemen zit erop.

Debora, Robert en Victorine, alledrie opgeleid  door Denise nodigen je uit om in hun trainingen je te verbazen over je fysieke mogelijkheden en je oorspronkelijke kracht. Je wordt je bewust, simpelweg door het leren voelen van binnenuit, waar blokkades zitten en welke oefeningen bij jou passen. Bouwstenen van het ontwikkelen van je eigen GevoelsBewust Bewegen.

  1. Fysiek leren voelen vanuit bewustzijn en ontspanning
  2. In het nulpunt zijn
  3. Je botten voelen
  4. Motoriek en blokkades doorgronden

Heel bewust, vanuit de Innerlijke structuur van je botten, zitten, staan en bewegen. De gewrichten van ruggengraat, armen en benen, ga je openen, waardoor de chi krachtiger door de meridianen stroomt. Je leert spieren ontspannen, bewegingen plaatsen, een laag krachtcentrum handhaven en jezelf vanuit je botstructuur ervaren. Je traint het natuurlijk”bewegen, het bewegen dat bij je kindertijd hoort. Je gaat jezelf centeren vanuit het Nulpunt waardoor je in alle omstandigheden in balans bent vanuit je eigenheid.

Doordat je botbewustzijn toeneemt en je je spieren op een dieper niveau leert ontspannen ga je meer voelen in je lichaam en krijg je daardoor meer contact met jezelf. Dit kan soms oude gevoelens opnieuw in het bewustzijn brengen. Het is dan ook goed om de cursusavonden vrij te zijn, om zo mogelijk een en ander met rust of een lekker lange wandeling, te kunnen verteren.

Denise Bloemen (1935): "Ik voel me fitter, mobieler en sterker en vind het heerlijk om ook anderen in hun Eigen kracht brengen."