Contact

Organisatie

Robert van den Bosch
06-28783823

Debora Goedewaagen
06-20302866

contact@gevoelsbewustbewegen.nl

Inschrijven training

  Naam training*
  * Graag compleet invullen

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief  We reageren persoonlijk op iedere aanvraag en inschrijving. Helaas verdwijnen onze berichten regelmatig in de spambox. Hou dat dus in de gaten wanneer je na twee dagen nog geen persoonlijke reactie ontvangen hebt.

  Aanvragen van informatie

   Roepnaam*

   Achternaam*

   Je e-mail*

   Ik wil graag meer informatie over dit onderwerp

   Toelichting

   * Graag compleet invullen

   Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief   We reageren persoonlijk op iedere aanvraag en inschrijving. Helaas verdwijnen onze berichten regelmatig in de spambox. Hou dat dus in de gaten wanneer je na twee dagen nog geen persoonlijke reactie ontvangen hebt.

   Colofon

   Webdesign: Debora Goedewaagen

   Tekeningen: Mattijs Mark van Katwijk

   Disclaimer
   Aan de inhoud van alle webpagina’s van gevoelsbewustbewegen.nl is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan de organisatie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van haar website.

   Agenda

   september 2021
   oktober 2021
   november 2021
   december 2021
   Geen evenementen gevonden!
   Meer laden
   close

   Blijf op de hoogte van workshops, lessen en aanbiedingen

   We houden deze gegevens privé, Ze worden alleen gebruikt om je via mail op de hoogte te kunnen houden. Lees onze privacyverklaring.