Victorine Binkhorst

"Een mooie gezamenlijke ontdekkingsreis"

Victorine Binkhorst

Shiatsutherapeut en docent GevoelsBewust Bewegen

Victorine: "Bewegen vanuit mijn skelet

met ontspannen spieren en een leeg hoofd geeft mij zoveel ruimte en vrijheid! Elke keer weer is het een (her)ontdekking dat losse spieren helpen om makkelijk en vrij te bewegen zonder dat ik klachten krijg. En heel bijzonder dat ik dan ook meteen veel meer zachte kracht in mijn lichaam heb.

Deze manier van bewegen brengt mij terug naar mijn oorsprong. En het helpt bij een van mijn grootste valkuilen: het contact met mezelf kwijtraken. De inzichten die ik de laatste jaren heb opgedaan, ook vanuit de Shiatsu, geef ik graag door aan anderen. Dit is een prachtige zoektocht: iets wat voor mij helpt hoeft niet te werken voor een ander. Het is dus continu samen ontdekken. Tijdens de trainingen is het mooie dat het een gezamenlijke reis is om vanuit je eigen kracht en weten steeds vrijer te gaan bewegen.

Ons skelet is daarbij het startpunt van onze beweging. Training, alleen of samen, helpt hierbij. Ik combineer oefeningen uit de oosterse bewegingsleer Do-In (gericht om de energie binnen de meridianen in het lichaam weer te laten stromen) met oefeningen uit het GevoelsBewust Bewegen. In de training is alle ruimte om in je eigen tempo mee te doen. Juist het contact maken met jezelf en luisteren naar je lichaam zijn essentiële ingrediënten."

Individuele begeleiding

Door je eigen lichaam te leren kennen krijg je steeds meer handvatten om je eigen evenwicht te bewaren. Soms is het fijn om hier extra ondersteuning bij te krijgen. In een individuele sessie doe je inzichten op om het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer te versterken.

Victorine is Shiatsu-therapeut, Aura healer en Aura reader en heeft hier sinds het afronden van de opleiding bij Denise in 2022 ook het GevoelsBewust Bewegen aan toegevoegd. Met deze combinatie van technieken ondersteunt zij cliënten om hun eigen basis en kracht te (her)ontdekken.

Contact
E Victorine.binkhorst@gmail.com
M 06 44024789