Docenten GevoelsBewust Bewegen

Welke vorm je ook kiest, je volgt je eigen ontdekkingstocht in het ervaren wat GevoelsBewust Bewegen voor jouw lichaam en leven kan betekenen.

Het kan zijn dat je na het lezen van het boek wilt oefenen onder begeleiding.
Of je hebt tijdens een Vierdaagse training bij Denise Bloemen ervaren hoeveel GevoelsBewust Bewegen je kan brengen en het smaakt naar meer.
Of je staat gewoon te popelen om zelf te ervaren hoe je op een ontspannen en heel fysieke manier kan aarden.
Wat jouw motivatie ook is, deze leerkrachten begeleiden je graag tijdens je ontdekkingstocht in je eigen lijf.

Denise Bloemen trainde ze hoogstpersoonlijk om samen met haar zoveel mogelijk leergierige mensen in aanraking te brengen met het GevoelsBewust Bewegen.
Dit gaat niet op de snelle manier waarop we met het verstand leren, maar in het rustige tempo waarin het lichaam zich nieuwe dingen eigen maakt. Je moet hierbij denken aan iemand die piano speelt voor eigen plezier, of iemand die veel langer oefent omdat hij of zij graag ook pianoles wil geven. Wanneer jij je wil laten begeleiden door een van deze leerkrachten zal dit voor jou ook de manier zijn.

In de op GevoelsBewust Bewegen gefundeerde lessen geeft iedere docent een persoonlijke toets. Net zoals jij die ook gaat ervaren in jouw ontdekkingstocht. Daar is alle ruimte voor.

Denise Bloemen


Denise heeft vanuit fysieke noodzaak het GevoelsBewust bewegen in haar eigen lijf ontdekt en ontwikkeld. Specialisme: Het lichaam, de bewegingen ervan en de motoriek bewust maken: Lichamelijk aarden. Denise geeft haar vierdaagse trainingen in Eindhoven en Den Haag en op aanvraag ook elders in het land.
Ze laat zich graag door de haar opgeleide docenten ondersteunen in het naar buiten brengen van Gevoelsbewustzijn.

Lees meer

Verdiepingsdagen en -weekenden

Terugkomdagen
Na het volgen van de vierdaagse kun je je ervaring verdiepen of fris houden door je aan te melden voor een of meerdere verdiepingsdagen bij Denise.

Contact
E contact@gevoelsbewustbewegen.nl

Debora Goedewaagen

Debora brengt de principes van het GevoelsBewust Bewegen op 2 manieren naar buiten.

Gouden lessen in je lijf

Groepsles

De Gouden lessen in je lijf zijn subtiel dynamisch. Geen uitdagende houdingen of flow. Wel oefeningen in je eentje of met een maatje. Thema's: op je hele voet staan, landen en de aarde-energie pakken, het balans zoekende skelet voelen, bewegen vanuit je botten en geopende gewrichten, verschil ervaren tussen spierkracht en jouw echte kracht etc. Door voelen in je lichaam de beweging van binnenuit laten gebeuren. Voelen waar je onverwacht ruimte krijgt, merken wat er dan gaat stromen. "Ik ga je hierin begeleiden maar niet vertellen wat jij moet voelen. Het is jouw ontdekkingstocht."

Debora combineert haar kennis als lichaamstherapeut en haar persoonlijke inspiratie en ervaring graag in deze, op GevoelsBewust Bewegen gefundeerde, lessen.

Lees meer en meld je aan

Behandeling

Individueel
Een Persoonlijk GevoelsBewust Bewegen Programma om je voelbewustzijn helemaal aan te zetten. (vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering)

1:1 om nog sneller terug te gaan naar je oorspronkelijke bewegingsvrijheid.

Lees meer 

In haar Scheveningse behandelpraktijk Goudenwagen Praktijk voor lichaamstherapie begeleidt Debora haar cliënten met voetreflex, shiatsu, Chi Nei tsang en Adem Vrij Sessies vanuit het potentieel van het zelfhelend vermogen wat ieder lichaam in zich heeft.

Contact
E contact@goudenwagen.nl
M 06 20302866

Robert van den Bosch
Beweeg van binnenuit

Groepsles
In Beweeg van binnenuit, gaan we aan de slag met ons eigen lichaam om meer souplesse, flexibiliteit, vrijheid en balans te verkrijgen. Dit zodat we gezonder door het leven gaan. In de lessen combineren we fysieke en voelende, soms meditatieve, oefeningen waardoor we weer bewust worden van ons eigen lichaam. De oefeningen doen we zowel alleen als in koppels. In de lessen zullen we oefeningen doen ter ontspanning van de spieren en werken aan meer gevoelsbewustzijn in de botten en het skelet. Hierdoor wordt je bewuster van wat jou als mens vormgeeft. Gezamenlijk werk je onder mijn begeleiding aan jezelf.

Robert geeft al jarenlang les in Aikido en Healing Tao. Gecombineerd met de kennis vanuit de lessen GevoelsBewust Bewegen van Denise Bloemen en zijn fascinatie voor de werking van de motoriek en de menselijke ontwikkeling, worden de lessen opgezet.
Ook zijn wekelijkse Healing Tao -Basis lessen zijn doordrongen van het bewust worden van je eigen lichaam en hoe dit wordt ervaren en aanvoelt.

Lees meer en meld je aan

Contact
Robert@kienik.nl
M 06 28783823

 

Victorine Binkhorst

Victorine combineert zowel tijdens haar lessen als in haar behandelingen de principes van het gevoelsbewust bewegen met haar werk als shiatsu-therapeut.

Botten Do-in

Groepsles
De basis van de lessen is het leegmaken van je hoofd, het ontspannen van je spieren en het contact krijgen met je botten. Ons skelet is daarbij het startpunt van onze beweging. Oefening, alleen of samen, helpt hierbij. De oefeningen uit de oosterse bewegingsleer Do-In zijn erop gericht om de energie binnen de meridianen in het lichaam weer te laten stromen. De oefeningen uit het gevoelsbewust bewegen voegen daar het contact met en circulatie van energie in je botten aan toe.

Groepslessen van 75 minuten, 1 maal per maand op de woensdagavond
Locatie: Prins Hendrikplein, Den Haag

Behandeling

Individueel
Door je eigen lichaam te leren kennen middels Botten Do-In krijg je steeds meer handvatten om je eigen evenwicht te bewaren. Soms is het fijn om hier extra ondersteuning bij te krijgen. Een behandeling helpt om lekker in je vel te zitten waardoor het makkelijker is om zelf de draad weer op te pakken.

Victorine is Shiatsu-therapeut, Aura healer en Aura reader en is zich, sinds de 4-daagse training bij Denise in 2013, aan verdiepen in GevoelsBewust Bewegen. Met deze combinatie van technieken ondersteunt zij cliënten om hun eigen basis en kracht te (her)ontdekken.

Contact
E Victorine.binkhorst@gmail.com
M 06 44024789