Robert van den Bosch

"Natuurlijk bewegen is niet moeilijk, we zijn het alleen verleerd"

Robert van den Bosch

5e Dan Aikikai Aikido, Aikido Leraar en docent GevoelsBewust Bewegen

Robert: "In mijn tienerjaren

kwam ik in aanraking met Aikido. Vrij vertaald, de weg ‘Do’, naar balans ‘Ai’ tussen de levensenergie ‘Ki’ van mijzelf en mijn omgeving.

Vanuit deze zoektocht kwam ik in aanraking met Bewust Beter Bewegen, wat later GevoelsBewust Bewegen is geworden. De cursussen werden gegeven door Denise Bloemen. Na mijn eerste 4-daagse met Denise Bloemen in 2014, was ik verkocht. Kort daarna begon ik samen met anderen aan de opleiding met als doel om GevoelsBewust Bewegen door te geven. De ontdekkingen bij mijzelf door samen te werken en te oefenen met collega’s en cursisten, zijn zeer waardevol, bijzonder en op zijn tijd confronterend en tegelijkertijd bevrijdend.
De weg is begonnen en kent geen eind, alleen een doel.

GevoelsBewust Bewegen brengt me dichter bij mijzelf dan ooit. Het ervaren van het skelet is als hét landen op aarde. Eindelijk ben ik aangekomen.

Het delen van mijn ervaring vanuit Aikido, GevoelsBewust Bewegen en meditaties, is verweven in de begeleiding die ik geef, zodat de magie van het fysieke voelen en de bewustwording kan worden ervaren.

Zo komen, gaan en zijn we in beweging van binnenuit."

Lees meer op de website Ki en iK.

Contact
Robert@kienik.nl
M 06 28783823