Debora Goedewaagen

"Ik hou van de gouden lessen in mijn lijf!"

Debora Goedewaagen

Docent en therapeut GevoelsBewust Bewegen

Debora: "Wanneer een cursist me vertelt

“Het voelt voor mij echt als samen, de lessen” en “Ik mag gewoon gaan voelen”, word ik heel erg blij. Dat is voor mij namelijk precies het ‘goud’ van het GevoelsBewust Bewegen. De speelse nieuwsgierigheid tijdens het oefenen die leidt naar persoonlijke aha-momenten. Soms zijn die direct vreugdevol, soms vragen ze je om langer bij stil te staan voordat je jezelf bevrijdt van een oud beperkend patroon.

Toen ik in 2015 werd uitgenodigd om me op te laten leiden tot docent GevoelsBewust Bewegen had ik nog geen idee van de ontdekkingen die mij te wachten stonden. De intense trainingen waren niet altijd makkelijk maar door het groeiende vertrouwen in de wijsheid van mijn lijf durfde ik de persoonlijke ‘opruimklusjes’ aan.

Wat het mij persoonlijk gebracht heeft

  • verlossing van aanvallen van spanningshoofdpijn
  • stevig fysiek anker in mijn lijf dat blijvend zorgt voor gronding
  • korte herstelperiode bij blessures
  • liefdevol aanwezig zijn bij mentale uitdagingen
  • diep inzicht in blokkades bij de mensen waar ik mee werk

GevoelsBewust Bewegen, simpele oefeningen die werken tot in het bot."

Individuele begeleiding
In haar Scheveningse behandelpraktijk Goudenwagen Praktijk voor lichaamstherapie begeleidt Debora haar cliënten met GevoelsBewust Bewegen, voetreflex, shiatsu, Chi Nei Tsang en Adem Vrij Sessies vanuit het potentieel van het zelfhelend vermogen dat ieder lichaam in zich draagt.

Met een individueel GevoelsBewust Bewegen Traject begeleidt ze je 1:1 om je voelbewustzijn helemaal aan te zetten. (vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering)

Terug naar je oorspronkelijke bewegingsvrijheid.

Contact
E contact@goudenwagen.nl
M 06 20302866