Locatie

Online

Datum

18 feb 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:00

Online Introductieles 2023 GevoelsBewust Bewegen

Altijd en overal ontspannen?
Terug naar de oorsprong, bewegen vanuit je botten


In de gratis online les laten we je kennismaken met GevoelsBewust Bewegen.

Ervaar hoe effectief de simpele oefeningen van het GevoelsBewust Bewegen je helpen spanning los te laten zodat je botten en gewrichten vrijheid van beweging hebben.

De training wordt verzorgd door docenten Debora Goedewaagen, Victorine Binkhorst en Robert van den Bosch, alle drie opgeleid door grondlegster Denise Bloemen.

Na inschrijving voor de gratis online-introductie ontvang je op de dag van de training een e-mail met de link naar de online training.

Als je na deze online introductieles gegrepen bent door het GevoelsBewust Bewegen onder begeleiding, schrijf je dan in voor een cursussen.
Een heerlijk contactmoment met jezelf!

Docententeam Den Haag

Ik schrijf me in


  * graag compleet invullen

  Wat heb ik eraan?


  Wanneer je vaker met ons traint ontvang je feedback op het toepassen van GevoelsBewust Bewegen in je dagelijks leven. GevoelsBewust Bewegen is namelijk veel meer dan een 'brake' in de week. De essentie is dat je de toepassingen doorleeft. De gezamenlijke trainingen zijn de 'warming up' voor dat wat minder soepel verloopt in je dagelijks bestaan.

  Wat zeggen cursisten:

  • "Meer bewegen vanuit mijn skelet verdiept mijn Chi Qong"
  • "Deze keer verloor ik mezelf niet tijdens dat spannende gesprek met mijn baas. Ik bleef rustig en hield overzicht! Heel fijn!"
  • "Opeens luisterde mijn hond naar me toen ik in mijn nulpunt was"
  • "Ik had niet gedacht dat ik weer zo ver zou kunnen lopen"
  • "Ik heb veel meer energie aan het einde van de dag"