Locatie

Licht op Yoga Studio
Kruisstraat 53 5612 CD Eindhoven

Datum

01 - 04 mei 2020
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

567,- EARLY BIRD, aanmelden voor 1 maart 2020: 514,- (incl. BTW)

GECANCELD i.v.m. COVID-19
Vierdaagse GevoelsBewust Bewegen
met Denise Bloemen
1-4 mei 2020 Eindhoven
567,-
EARLY BIRD, aanmelden voor 1 maart 2020: 514,- (incl. BTW)

GevoelsBewust Bewegen met Denise Bloemen

Heel bewust, vanuit de Innerlijke Structuur van je botten, zitten, staan en bewegen. De gewrichten van ruggengraat, armen en benen, ga je “openen”, waardoor de chi krachtiger door de meridianen stroomt. Je leert spieren ontspannen, bewegingen “plaatsen”, een “laag” zwaartekrachtcentrum handhaven en jezelf vanuit je botstructuur ervaren. Je traint het “natuurlijk” bewegen, het bewegen die bij je kindertijd hoort.
Je gaat jezelf centeren vanuit het “one point” waardoor je in alle omstandigheden in balans bent vanuit je eigenheid. Denise is er vóór dat je thuis in en met het dagelijks leven oefent, en niet zozeer “oefen-momenten” creëert in je leven. De hele training is hier op gericht.
Doordat je botbewustzijn toeneemt en je leert je spieren op een dieper niveau te ontspannen ga je meer voelen in je lichaam en krijg je daardoor meer contact met jezelf. Dit kan soms oude gevoelens opnieuw in het bewustzijn brengen. Het is dan ook goed om de cursus-avonden vrij te zijn, om zo mogelijk een en ander met rust of een lekker lange wandeling, te kunnen verteren.

Denise Bloemen (1935) is fysiotherapeute, met meer dan 50 jaar praktijkervaring, én Healing Tao Instructeur met diepgaande kennis van de Chinese heelkunst.
Denise:
“De natuur heeft mij een handje geholpen door mij te confronteren met ernstige, in mijn jeugd ontstane, rugproblemen en mij een reden gegeven met mezelf te gaan experimenteren. Door mijn spieren te ontspannen, mijn gewrichten open te maken en elke beweging te beginnen in mijn skelet, werd ik pijnvrij.
Dit proces gaf mij kennis over een fundamenteel andere manier van bewegen dan in sport en (fysio)therapie gebruikelijk is. Met volle aandacht in mijn lichaam heb ik, vanuit de Innerlijke Structuur van mijn skelet, opnieuw leren zitten, staan en bewegen. Ik voel me fitter, mobieler en sterker en vind het heerlijk om ook anderen in hun Eigen kracht brengen.”

Kosten
– 567,-
– EARLY BIRD, aanmelden voor 1 maart 2020: 514,- (incl. BTW)

Inschrijving trainingen

    Naam training*

    * Graag compleet invullen

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief
    Ik heb kennis genomen van de Algemene voorwaarden

    We reageren persoonlijk op iedere aanvraag en inschrijving. Helaas verdwijnen onze berichten regelmatig in de spambox. Hou dat dus in de gaten wanneer je na twee dagen nog geen persoonlijke reactie ontvangen hebt.