Locatie

Centrum Djoj
Antony Duyklaan 7, 3051 HA Rotterdam

Datum

02 - 05 jul 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Vierdaagse GevoelsBewust Bewegen
met Denise Bloemen
2-5 juli 2021 Rotterdam
647,-(incl. BTW)

GevoelsBewust Bewegen met Denise Bloemen bij centrum Djoj

Op uitnodiging van Rotterdams Centrum Djoj geeft Denise bloemen dit jaar een extra vierdaagse training GevoelsBewust bewegen. De inschrijving en organisatie wordt door het centrum verzorgd. Schrijf je hier in.

Heel bewust, vanuit de Innerlijke Structuur van je botten, zitten, staan en bewegen. De gewrichten van ruggengraat, armen en benen, ga je “openen”, waardoor de chi krachtiger door de meridianen stroomt. Je leert spieren ontspannen, bewegingen “plaatsen”, een “laag” zwaartekrachtcentrum handhaven en jezelf vanuit je botstructuur ervaren. Je traint het “natuurlijk” bewegen, het bewegen die bij je kindertijd hoort.
Je gaat jezelf centeren vanuit het “nulpunt” waardoor je in alle omstandigheden in balans bent vanuit je eigenheid. Denise is er vóór dat je thuis in en met het dagelijks leven oefent, en niet zozeer “oefen-momenten” creëert in je leven. De hele training is hier op gericht.
Doordat je botbewustzijn toeneemt en je leert je spieren op een dieper niveau te ontspannen ga je meer voelen in je lichaam en krijg je daardoor meer contact met jezelf. Dit kan soms oude gevoelens opnieuw in het bewustzijn brengen. Het is dan ook goed om de cursus-avonden vrij te zijn, om zo mogelijk een en ander met rust of een lekker lange wandeling, te kunnen verteren.

Denise Bloemen (1935) is fysiotherapeute, met meer dan 50 jaar praktijkervaring, én Healing Tao Instructeur met diepgaande kennis van de Chinese heelkunst.
Denise:
“De natuur heeft mij een handje geholpen door mij te confronteren met ernstige, in mijn jeugd ontstane, rugproblemen en mij een reden gegeven met mezelf te gaan experimenteren. Door mijn spieren te ontspannen, mijn gewrichten open te maken en elke beweging te beginnen in mijn skelet, werd ik pijnvrij.
Dit proces gaf mij kennis over een fundamenteel andere manier van bewegen dan in sport en (fysio)therapie gebruikelijk is. Met volle aandacht in mijn lichaam heb ik, vanuit de Innerlijke Structuur van mijn skelet, opnieuw leren zitten, staan en bewegen. Ik voel me fitter, mobieler en sterker en vind het heerlijk om ook anderen in hun Eigen kracht brengen.”

Kosten
– 647,-*
* Op deze locatie is de training inclusief lunc.
Djoj biedt de mogelijkheid tot overnachten tegen lage kosten.

Organisatie en inschrijving training

Via trainingscentrum Djoj